Geniet van de oosterse kruidenstempel massage. De warme olie en drukwerking van de kruidenstempels geven ultieme ontspanning en een zeer behaaglijk gevoel. De massage heeft een ontgiftende werking op lichaam en geest. Bovendien geeft de speciale massage met warme olie en kruiden extra effecten van fysische ontslakking, energieke revitalisatie en herstel van de mentale balans.

Massage met kruidenstempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is.

De kruiden in de stempels ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid.